Over Marieke

Wat ik doe

Ik ben een creatieveling die heel blij word van het maken van mooie dingen. Als kind was ik altijd al aan het tekenen en schilderen. Ik heb ook van jongs af aan naar alle woonprogramma’s gekeken. Ik speelde graag met het poppenhuis dat mijn vader voor me gemaakt had, een grachtenpand met trapgevel en zelfgemaakte meubeltjes. Vervolgens werd mijn kamertje regelmatig gerestyled, waarna mijn studentenkamer en tot slot mijn eerste eigen appartementje en mijn eerste koopwoning alle aandacht kregen.

Nadat een kraan op het huis van een familielid in Alphen aan den Rijn was gevallen, (hèt kraanongeluk in 2015), heb ik geholpen bij het inrichten van de tijdelijke woning en daarna bij de inrichting van de opnieuw gebouwde woning. Het werd me duidelijk dat ik heel graag help bij het verhuis- en verkoopproces en ik ben daarom verkoopstylist geworden.
Ik combineer nu wat ik het liefste doe, namelijk het stylen van huizen, mooie foto’s ervan maken en het maken van kunst. Omdat kunst en mooie dingen maken voorop staat, heet mijn bedrijf ‘Art Vastgoedstyling‘.

1. Landelijk Netwerk Verkoopstylisten / Styling Concepts Group

Ik ben gecertificeerd LNV Master vastgoedstylist, aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV / Styling Concepts Group). Het LNV is de enige Q-for gekwalificeerde opleiding. Dit is een kwaliteitslabel dat staat voor professionaliteit en kwaliteit. Sinds 2020 maak ik deel uit van het team trainers bij LNV/Styling Concepts Group.

2 Mijn visie op het verkoopklaar maken van huizen

Mijn visie op het verkoopklaar maken van huizen

Ik kijk altijd naar de persoonlijke situatie – is er een budget om de presentatie van de woning te verbeteren èn, heel belangrijk, wat past bij het het huis.

Wat ik echt te gek vind, is als een huis al lange tijd geen kijkers trekt en dat er na mijn hulp – door verkoopstyling toe te passen – een doorbraak komt. Als de woning dan korte tijd later goed wordt verkocht, geeft dat ontzettend veel voldoening. Mijn ervaring is, dat de investering zich vele malen hoger terug verdient in de verkoopprijs.

3. Verkoop en verhuur van eigen werk

Verkoop van eigen werk

Ik heb de basisopleiding Tekenen en Schilderen bij de Wackers Academie in Amsterdam gevolgd. Mijn werk is te koop en bovendien is het mogelijk mijn schilderijen, voor styling op maat, te huren of te kopen.

0 Verkochte huizen

0 Tevreden klanten

0 Jaar ervaring

0 Woningfoto's gemaakt

Ik help je om je huis optimaal te presenteren en ik maak direct uitstekende foto’s zodat je huis snel verkocht wordt.

Vastgoedstyling (of verkoopstyling) is een hele effectieve marketingtool die tot doel heeft dat zoveel mogelijk mensen uw woning als hun toekomstige droomhuis zien. De styling moet daarom veel mensen aanspreken.

Ja ik wil een verkoopstyling advies
mariek van Ellinkhuizen - artvastgoedstyling
thestagingcompany
logo Alexandra van der Schot Makelaardij (1)
Makelaar aan zee

Kwaliteit

Gecertificeerd en aangesloten bij LNV

Op maat

Service op en advies op maat.

Complete make-over

Een make-over om uw huis beter te verkopen.

Kopers

Maak van kijkers kopers!

Beste prijs

Verkoop je huis voor de beste prijs.

Snel

Verkoop je huis sneller!