Presentatie over verkoopstyling

Presentatie_Bedmakenvanverhuisdozen_Verkoopstyling_BNIZeester

Ik ben sinds 2018 lid van Business Networks International. Ieder half jaar mag één van de ondernemers zijn of haar bedrijf presenteren. Tijdens mijn presentatie laat ik zien waarom verkoopstyling een marketingtool is en hoe mijn projecten van de afgelopen periode zijn verlopen. Ik doe dit door voor- en na foto’s te laten zien van de huizen die ik verkoopklaar heb gemaakt. En ik laat zien hoe ik dit in de praktijk aan pak. Bijvoorbeeld door een bed te maken van (ingepakte) verhuisdozen.

Het klinkt misschien gek in deze overspannen huizenmarkt, maar niet alle huizen worden direct binnen enkele weken verkocht. Dit kan allerlei redenen hebben en voor ieder huis kan ik een oplossing bieden. Een leegstaand of “gedateerd” huis verkoopt minder snel en voor een minder hoge prijs dan een huis dat is ingericht met moderne luxe meubelen. Ik richt leegstaande woningen daarom in met huurmeubelen zodat de juiste sfeer en harmonie wordt gepresenteerd aan de kijkers. En zo worden kijkers kopers!
Wil je ook eens aanwezig zijn bij mijn presentatie? Laat het mij gerust weten dan stuur ik je een uitnodiging.

Training Master Vastgoedstyling bij Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Ik ben gecertificeerd Master Vastgoedstylist en heb mijn opleiding gevolgd bij de Styling Concepts Group (Landelijk Netwerk Vastgoedstylisten-LNV) De Styling Concepts Group is de eerste en enige Q-for gekwalificeerde opleiding op dit gebied in Nederland.
Sinds januari 2020 maak ik onderdeel uit van het trainersteam van LNV/Styling Concepts Group. Lijkt het jou ook leuk om verkoopstylist te worden? Neem gerust contact met mij op voor informatie.

Ja ik wil een verkoopstyling advies