Huur kartonnen meubels

Kartonnen meubelen; het slimme alternatief voor meubelverhuur

Als woningverkoper of makelaar wilt u zo veel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren voor de woning.

Een potentiële koper begint de zoektocht naar een nieuw huis op de woningsites en met slechts één muisklik wordt bepaald of uw woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. U krijgt maar één kans om de presentatie van de woning optimaal voor te bereiden.

Op het moment dat kijkers uw woning komen bezichtigen willen zij een goed beeld krijgen hoe ze hun nieuwe thuis kunnen creëren. Lege ruimtes lijken kleiner en zijn vaak lastig in te schatten en gedateerde woningen spreken nou eenmaal niet tot de verbeelding. Kortom, u helpt de kijkers door de mogelijkheden van de woning zo goed mogelijk te laten zien.

3 Redenen om voor kartonnen meubels te kiezen

1

Lege woningen worden in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes. Woningen met een gedateerde keuken of -meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden.

2

Tijdelijke inrichting met kartonnen meubelen is sneller en goedkoper omdat we die vanuit de eigen opslag kunnen inzetten en vervoeren.

3

De producten hebben een professionele en realistische uitstraling en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Meubelhuurpakket van kartonnen meubels

U wilt potentiële kopers alle pluspunten van de woning laten zien, tijdens een bezichtiging of Open Huis, maar daar niet te veel geld in investeren; Het meubelhuurpakket van kartonnen meubels in combinatie met kleine meubelen en luxe en moderne accessoires biedt hiervoor de perfecte oplossing!

Het pakket bestaat uit lichtgewicht kartonnen meubels van hoogwaardige kwaliteit, ingekocht bij Cubiqz. Hiermee richten we tijdelijk een lege woning of (kantoor) ruimte in. De kartonnen modules worden voorzien van fotoprints en stoffen hoezen en zijn daardoor bijna niet van echt te onderscheiden.

Vraag een offerte

Het VPRO Programma Half Holland Dakloos maakte dit item met Marieke over de woningmarkt.

Hierin zie je de samenwerking tussen een huizenrenovator en de verkoopstylist.
Resultaat: Na de renovatie en de inrichting met kartonnen meubels is het huis verkocht voor ruim € 50.000 boven de vraagprijs. Dit was in totaal meer dan 2 ton boven de originele aankoopprijs.

Walk & Talk

Juist in deze woningmarkt is het belangrijk dat uw woning een instapklaar huis is dat zich op een positieve manier onderscheidt van de rest van de aangeboden woningen. We doen dit door ervoor te zorgen dat er geen achterstallig onderhoud is, de woning in neutrale, frisse en lichte staat wordt aangeboden. Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Met een zo klein mogelijk budget probeer ik met u een zo groot mogelijk resultaat te bereiken; verkoopstyling loont.