Tip 2: Maak een verlichtingsplan

Zeker als je gaat verbouwen of een nieuwbouwhuis hebt gekocht, is het aan te raden van te voren na te denken waar je welke verlichting wilt in de ruimte. Zolang de bouw of de verbouwing nog niet is gestart is er tijd om bij de aannemer aan te geven waar je de lichtpunten wilt hebben.

Kies je voor dimbare spots? Deze zijn in bijna elke ruimte een echte aanrader.

Kies je aan tafel voor een dichte lampenkap die goed licht geeft gericht op de tafel, of wil je juist een open sfeerlamp die diffuus licht afgeeft en de sfeer wat intiemer maakt? Er is geen foute keuze, het is alleen wel goed om hier op tijd over na te denken zodat je op tijd een keuze kunt maken.

Met vloerlampen en tafellampjes kun je sfeer toevoegen, bedenk van te voren of je deze lampen dimbaar wilt hebben of niet.

Op de plek waar jij werkt of leest wil je licht hebben dat goed zicht geeft. Nu we veel thuiswerken is het belangrijk te bedenken waar je die lamp met helder gericht licht wilt hebben.

Woningfotografie_Verkoopstyling-huisverkopen

Uw woning op Funda

360 Graden fotografie, inmeten en plattegronden voor op Funda

Woningfotografie_Art Vastgoedstyling slaapkamer

Professionele foto's van uw huis.

Na het verkoopklaar maken van uw woning kan uw woning optimaal gefotografeerd worden. Ook voor het maken van een professionele fotoreportage kunt u onze verkoopstylist inschakelen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een walk & talk

Meer informatie

Heb je verhuisplannen of staat je huis al een tijdje zonder resultaat te koop? Neem vandaag nog contact met me op +31 6 4137 6880