Tip 5: Opgeruimd en schoon!

Ruim alle overbodige spullen in huis op en wees hierbij kritisch. Hoe minder spullen, hoe beter. Laat alleen de dagelijkse gebruiksvoorwerpen staan en doe de rest in manden, dozen en bakken. Ruim kasten en bergruimtes ook goed op zodat je ruimte creëert om de dozen en manden in te plaatsen tijdens de bezichtigingen.

Schakel buren en familie in en informeer of je daar wat dozen kwijt kan tijdens het verkoopproces. Je kunt ook tijdelijk een opslagruimte huren.

Denk ook aan jassen en schoenen in de hal, overbodige cd’s en boeken in de woonkamer, dode planten in de tuin, knuffels en speelgoed van de kinderen.

Wees kritisch in welke spullen je tijdelijk kunt missen en pak ze alvast in.
Het is belangrijk dat je huis brandschoon is. Met name de keuken en badkamer kunnen niet schoon genoeg zijn.

Denk aan een hotel waarin iedereen meteen in de badkamer kijkt of die wel schoon is. Een frisse geur in de badkamer en in de keuken geeft een schoon gevoel. Pak schimmel- en vochtplekken grondig aan.

Woningfotografie_Verkoopstyling-huisverkopen

Uw woning op Funda

360 Graden fotografie, inmeten en plattegronden voor op Funda

Woningfotografie_Art Vastgoedstyling slaapkamer

Professionele foto's van uw huis.

Na het verkoopklaar maken van uw woning kan uw woning optimaal gefotografeerd worden. Ook voor het maken van een professionele fotoreportage kunt u onze verkoopstylist inschakelen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een walk & talk

Meer informatie

Heb je verhuisplannen of staat je huis al een tijdje zonder resultaat te koop? Neem vandaag nog contact met me op +31 6 4137 6880