Tip 8: Kopen is emotie, gebruik de zintuigen

Kopers kopen met hun hart, niet met hun hoofd. Zintuigstimulators zijn de verborgen verleiders die de interesse van de kopers wekken.

Ze doen onbewust hun werk en hebben als effect dat kopers een band gaan voelen met een woning en dat ze zich in de woning kunnen zien wonen.

Dit positieve effect waardoor kopers het huis als ‘thuis’ gaan associëren ontstaat door direct contact met de zintuigen ruiken, horen, zien en voelen.

In winkels wordt dit concept veel gebruikt, doordat je zintuigen een prettige sfeer ervaren wil je iets meenemen uit de winkel zodat je het effect thuis ook bereikt.

Bij de verkoop van je huis is het niet anders.

Zet lampen aan tijdens bezichtigingen en doe in de winter de open haard aan (zien)

Zet een zacht neutraal muziekje op (horen)

Zet verse bloemen neer en maak gebruik van aaibare accessoires met zachte stofjes (voelen)

Zorg dat het huis fris ruikt; sigarettenrook en de geur van huisdieren kunnen voor kopers een enorme afknapper zijn. Gebruik een Lampe Berger met neutrale geur om de huisgeurtjes te laten verdwijnen. Maskeer de geurtjes niet met andere sprays en indringende geurtjes!

Woningfotografie_Verkoopstyling-huisverkopen

Uw woning op Funda

360 Graden fotografie, inmeten en plattegronden voor op Funda

Woningfotografie_Art Vastgoedstyling slaapkamer

Professionele foto's van uw huis.

Na het verkoopklaar maken van uw woning kan uw woning optimaal gefotografeerd worden. Ook voor het maken van een professionele fotoreportage kunt u onze verkoopstylist inschakelen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een walk & talk

Meer informatie

Heb je verhuisplannen of staat je huis al een tijdje zonder resultaat te koop? Neem vandaag nog contact met me op +31 6 4137 6880