Verkoopstyling

Ik wil mijn huis snel verkopen en voor de beste prijs

  • Wil jij je huis snel verkopen voor de hoogste prijs?
  • Weet je niet hoe je dit optimaal en met zo weinig mogelijk stress aan kunt pakken?
  • Zie je er tegenop om met je oude huis aan de slag te gaan om deze verkoopklaar te krijgen?

Snelle verkoop

Zie je er tegenop om met je oude huis aan de slag te gaan om deze verkoopklaar te krijgen?

De Beste prijs

Wil jij je huis snel verkopen voor de hoogste prijs?

Geen stress

Weet je niet hoe je dit optimaal en met zo weinig mogelijk stress aan kunt pakken?

Onderscheid je als makelaar met vastgoedpresentatie

Wil jij je als makelaar onderscheiden?

Dan is het belangrijk dat de woning de aandacht trekt van potentiële kopers. Als makelaar kun je het verschil maken door vastgoedstyling aan te bieden zodat huizenverkopers voor jouw kantoor kiezen. Ik help om de woning optimaal verkoopklaar te maken en ik maak professionele foto’s zodat de woning zich zal onderscheiden op de woningsites. Ik ben flexibel in het maken van de afspraak voor de foto’s, in het weekend, op een dag waarop mooi weer wordt voorspeld; geen probleem. Ik kijk ook niet op een foto meer of minder, wat voor de woning nodig is, wordt gedaan.

Video
Waarom verkoopstyling

marieke-van-ellinkhuizen

Heb je verhuisplannen of staat je huis al een tijdje zonder resultaat te koop?

Wist u dat?

80% van de potentiële kopers moeite heeft om door aanpassingen die gedaan moeten worden heen te kijken?

Thuis voelen

Het kopen van een huis een gevoelskwestie is: “voel ik mij thuis in deze woning?”

Funda

Wist je dat potentiële kopers als zij op Funda foto’s bekijken, binnen enkele seconden beslissen of zij geïnteresseerd zijn in jouw huis als hun nieuwe droomhuis?

FAQ

1. Hoe verkoop ik mijn huis zo snel mogelijk?

Uw huis verkoopt zich het snelst en voor de hoogste prijs als er zo veel mogelijk potentiële kopers geïnteresseerd zijn in uw huis en er hun eigen thuis in zien.

Verkoopstyling is de marketingtool die ervoor zorgt dat uw huis op Funda een blikvanger is, zodat een grote groep kijkers een bezichtiging plant. En hoe meer kijkers, hoe meer biedingen en zodat kijkers kopers worden.

2. Hoeveel tijd kost het om mijn huis verkoopklaar te maken?

Verkoopstyling hoeft niet veel te kosten, soms is het al voldoende om te schuiven met de bestaande meubelen zodat de optimale zichtlijnen en de focuspunten van het huis goed zichtbaar zijn. Wanneer er veel opgeruimd moet worden, kost het u vooral tijd.

Het kan natuurlijk ook zijn dat er meer nodig is, bijvoorbeeld als het huis gedateerd is of zelfs helemaal leeg staat. U krijgt altijd een advies op maat met een offerte waaruit duidelijk blijkt welke investering nodig en effectief is.

3. Wat is de investering van verkoopstyling en wat kan ik ervoor terug verwachten?

In overleg met u als verkoper wordt in een adviesrapport bepaald wat er in uw huis dient te gebeuren om uw huis optimaal te presenteren. Vaak is een investering van enkele honderden euro’s aan verf en moderne luxe accessoires voldoende.

Indien een make-over nodig is, is de investering soms enkele duizenden euro’s. Bedenk u hoeveel het u kost als uw huis ruim een jaar te koop staat zonder goed bod en wat dat u kost. Bovendien is het de ervaring van Art Vastgoedstyling dat de huizen die met huurmeubelen ingericht zijn niet alleen heel snel, maar ook tienduizenden euro’s boven de vraagprijs zijn verkocht. Verkoopstyling verdient zich in onze ervaring terug.

4. Waarom verkoopt een sfeervol ingericht huis beter dan een leegstaande woning?

Het klinkt misschien gek maar het is voor de meeste mensen heel moeilijk om zich in een leegstaande ruimte voor te stellen hoe groot de ruimte is en hoe deze leuk ingericht kan worden.

Een ingerichte woning verkoopt sneller en voor een betere prijs.
Art Vastgoedstyling verhuurt eigen inboedel zoals klein meubilair, lampen, accessoires, kussens en plaids.

Daarnaast werkt Art Vastgoedstyling samen met 2 grote meubelverhuurbedrijven voor een inrichting op maat en beschikt over een complete inrichting van kartonnen meubelen.

5. Waarom komen er nieuwe foto's na de make-over?

Woningfotografie speelt een grote rol in het zo optimaal mogelijk presenteren van uw huis. Bijna alle potentiële kopers bekijken woningen op Internet voor er een bezichtiging wordt gepland. De woningpresentatie op woningsites zoals Funda moet daarom uitnodigen en eruit springen zodat de koper nieuwsgierig wordt naar uw woning en een bezichtiging plant.

Met professionele foto’s, voorafgegaan door verkoopstyling, zorgt u dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt zodat kijkers kopers worden.Het is belangrijk dat de kijkers op de woningsites de nieuwe sfeer en inrichting van het huis ervaren zodat zij doorklikken en een bezichtiging inplannen.

Walk & Talk

Juist in deze woningmarkt is het belangrijk dat uw woning een instapklaar huis is dat zich op een positieve manier onderscheidt van de rest van de aangeboden woningen. We doen dit door ervoor te zorgen dat er geen achterstallig onderhoud is, de woning in neutrale, frisse en lichte staat wordt aangeboden. Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Met een zo klein mogelijk budget probeer ik met u een zo groot mogelijk resultaat te bereiken; verkoopstyling loont.