Wil jij ook dat ze in de rij staan voor om je huis te kopen? Maak je huis onweerstaanbaar!

4. Verkoopstyling_Meubelhuur_Karton_Nassaukade_Amsterdam.

Je hebt je droomhuis gevonden en je bod is geaccepteerd!

Het liefst stort je al je aandacht op je nieuwe huis maar voor je dat gaat doen is het eerst heel belangrijk dat je je oude huis zo goed mogelijk verkoopt, snel en voor de hoogste prijs.
Misschien heb je flink moeten overbieden in deze oververhitte huizenmarkt. Je zult je eigen huis ook vast wel snel verkopen, maar hoe weet je nu zeker dat je het maximale uit de verkoop kunt halen?

Bereid je goed voor en laat je adviseren en helpen door een professionele verkoopstylist.
Marieke is gecertificeerd vastgoedstylist en bekend van TV van het programma Half Holland Dakloos.

Marieke geeft je alle tips en adviezen die garant staan voor een succesvolle verkoop.

Wat je je in ieder geval moet realiseren, is dat potentiële kopers in een paar seconden op de woningsites een keuze maken of jouw woning hen aantrekt. De eerste 5 foto’s op Funda moeten de kijkers nieuwsgierig maken om door te klikken en alle foto’s en kenmerken van jouw woning te bestuderen. Goede foto’s van een aantrekkelijk gestylde woning die een groot publiek aanspreekt maken van kijkers kopers! De kijker zal een afspraak maken om je woning te bezichtigen en ook dan zorg je voor een verpletterend positieve indruk.

Wist je dat de meerderheid van potentiële kopers niet “door gebreken aan de woning heen kan kijken”?

Slechts 10% van de bevolking ziet de mogelijkheden van een woning. De overige 90% ziet vooral alle klusjes en reparaties die nog gedaan moeten worden en laat zich hevig afleiden door jouw persoonlijke spullen. Voor jou als eigenaar van de woning is het moeilijk je te verplaatsen in de kijkers, voor jou is dit je thuis.
Daarom is het goed een verkoopstylist in de hand te nemen. Zij kijkt met een objectief en professioneel oog naar de pluspunten van de woning en zorgt dat die eruit springen. Zij adviseert wat je kunt doen om de zaken die afleiden van de pluspunten op te lossen en aan te pakken zodat jij je woning optimaal presenteert.

Marieke: “Ik hoor altijd van mijn klanten terug dat ik tips heb gegeven waar ze zelf niet direct aan gedacht hadden. Ook weet ik aan elke ruimte een goede functie te geven; een extra slaapkamer of kantoor verkoopt veel beter dan een rommelkamer. Ik let altijd op de kosten, in een lege ruimte kunnen we bijvoorbeeld een bed maken van (ingepakte verhuisdozen) en mooie spreien en kussens. Het schuiven met meubels en weglaten van meubels waar je tijdelijk prima zonder kan tijdens de verkoopperiode kost niets en brengt een groots effect voor de zichtlijnen van de ruimte. Door de woning sfeervol met moderne mooie accessoires aan te kleden zullen veel kijkers weg zijn van jouw woning en zien zichzelf al helemaal een eigen thuis van de woning maken”.

Wil jij je woning ook onweerstaanbaar maken voor potentiële kopers?

Marieke: “Ik help je graag door tips en adviezen te geven waar je zelf mee aan de slag kunt. Ik kan ook de verkoopstyling en het verkoopklaar maken van de woning helemaal uit handen nemen.
Je kunt bij mij een aanvullend accessoirepakket op maat huren zodat je daar zelf niet in hoeft te investeren en je de mooiste en meest trendy aankleding voor je woning op maat krijgt”.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Marieke van Ellinkhuizen van Art Vastgoedstyling op telefoonnummer 06 4137 6880 of per mail via info@artvastgoedstyling.nl